Alla beställningar som görs på denna hemsidan administreras av PRALINI. Vid frågor kring din beställning ska du kontakta PRALINI per mail: hello@pralini.se

De aktuella priserna anges under respektive produkt. På alla ordrar ingår moms med 12%.

SEKRETESS
PRALINI behandlar all information konfidentiellt. Beställarens uppgifter måste vara korrekt ifyllda då vi kan behöva komma i kontakt med personen. PRALINI lämnar inte ut några uppgifter till tredje part utan att ha fått tillstånd från beställaren själv.
Uppgifter som lämnas till PRALINI vid beställningar över Internet lagras av oss för att vi ska kunna utföra den beställda tjänsten samt för faktureringsändamål. Vid beställningar lagras, förutom de uppgifter som ges av kunden, även IP-nummer och tid för beställningen (ordertid).

Genom att göra en beställning av en tjänst och genom registreringen av kunduppgifter samtycker kunden till att PRALINI behandlar uppgifterna för det ändamål som anges ovan.

ORDERBEKRÄFTELSE
När beställningen är klar får du en bekräftelse på din skärm och därefter skickas även en orderbekräftelse till din e-post. Kund ansvarar för att ange rätt e-postadress samt titta i skräpposten. Har du angett rätt mejladress och fortfarande inte fått någon bekräftelse? Kontakta oss på hello@pralini.se tillsammans med ditt ordernummer så hjälper vi dig!

PRODUKTBESKRIVNING
Vi strävar alltid efter att de levererade produkterna skall motsvara produktbilderna. Vi reserverar oss dock för feltryck.

HÅLLBARHET
Vid rätt förvaring och hantering av dadelpralinerna håller dem väldigt länge.

Rumstemperatur: Upp till 2-4 veckor. Från att du mottagit produkten: Förvara dem svalt och mörkt, undvik all form utav fukt och plötsliga temperaturförändringar (från väldigt varmt klimat till kallt/tvärtom)

I kylskåp: Upp till ca 2 månader. Från att du mottagit produkten: Förvara dadelpralinerna i kylskåpet (max 4grader) med locket på. Undvik att ställa asken nära andra livsmedelsprodukter som pralinerna kan ta smak av.

Vi ansvarar inte för produkternas hållbarhet efter att dem lämnat oss, kunden ansvarar för att hantera produkterna efter dem riktlinjer vi givit er.

Vi kan inte garantera postens hantering och förvaring under leverans.

Skulle det vara något fel med varan när ni öppnat paketet, vänligen kontakta oss på hello@pralini.se, så snart detta sker eller om ni har övriga frågor

LEVERANSSÄKERHET
Beställaren har fullt ansvar för att mottagaruppgifterna är fullständiga och korrekta, eventuella felleveranser eller leveransförseningar ersättes ej i dessa fall.

Vid retur av paket till PRALINI p.g.a. utebliven upphämtning hos postombud/felaktiga mottagaruppgifter som resulterar i att paketet inte når mottagaren, tillkommer en ny fraktavgift. Paketet kommer att skickas i samma skick som det kom tillbaka på, vi ansvarar inte för innehållet vid dessa fall.

LEVERANSSÄTT
Pralinaskarna kan hämtas upp på våra upphämtningsställen i Stockholm. Du som kund ansvarar för att välja i rullistan i kassan, vart du vill hämta produkterna samt vilket datum.

Pralinaskarna kan även postas mot en fraktavgift. Leveransdatumet som väljs i kassan är det datumet ordern lämnar oss och postas. Därefter gäller Postnords leveranstid (1-3 arbetsdagar) Mottagaren får en avi per post eller som sms till mobilnumret som uppgetts i beställningen. OBS! Postnord hanterar inte paket under röda dagar/helgdagar. Kunden ansvarar för korrekt valt datum. Vi ansvarar inte för postens hantering eller försening av produkter. Beställning sker minst 48h innan asken postas.

Kunden ansvarar för att höra av sig inom 14 dagar från att ordern har lämnat oss, om utebliven leverans har skett. Kontakta oss på hello@pralini.se tillsammans med ditt ordernummer så hjälper vi dig. Därefter gäller ingen ersättning/återbetalning.

BETALNING OCH SÄKERHET
Betalning sker säkert via PayPal eller Swish.

Du måste vara minst 18år för att kunna beställa hos PRALINI.

RABATTKODER
Om du har mottagit en rabattkod är du själv ansvarig för den. För att undvika att någon annan använder sig av din kod bör du förvara den på en säker plats. Våra rabattkoder kan användas i vår webbshop. Du använder koden i orderprocessen när du fyller i dina betalningsuppgifter. OBS! rabatterna går att använda under en begränsad period. Information om detta finns i materialet du fick i förbindelse med rabattkoden. Vänligen kontakta oss om ni har problem med en rabattkod.

FALSKA BESTÄLLNINGAR
Alla bedrägerier och falska beställningar polisanmäls